Utbildningar

 

Hemmabarista

Har du en espressomaskin hemma eller tänkt skaffa en och vill lära dig vad som krävs för att göraen perfekt espresso? Vill du kunna skumma härligt krämig mjölk till din cappuccino med ett vackert hjärta på och imponera på dina gäster?

  • På denna kurs lär vi dig och går igenom:
  • * Kaffet som råvara.
  • * Skillnaden mellan en bra och dålig espresso.
  • * Hantering av kaffe, espressomaskinen,      kvarnen och tillbehören.
  • * Skumning, upphällningsteknik och servering.

Vi inleder med en kort teoridel. Därefter går vi vidare på den praktiska delen och övar vid maskinerna med genomgång innan.

Kurstid ca 2 timmar, 850kr/person

Mellan 4-6 deltagare per kurs. Minst 4 deltagare krävs för att kursen ska genomföras annars flyttas datumet fram. Är ni ett gäng mellan 4-6 personer ordnar vi en kurs enbart för er!

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Välj kurstillfälle
 

cforms contact form by delicious:days

Barista Trainee

För dig som vill ta baristakunskaperna till en ny nivå. Med vår egna Master Barista, Matteus Slivo, får du din egen tid att fördjupa dig i baristahantverket och testa olika kaffesorter, laborera med extraktioner av espresson, visa hur man ställer in kvarnen, korrekt mjölkskumning, arbetsteknik, upphällningsteknink och sist latte art.

Kursen innefattar både teori och paktik och kan skräddarsys helt efter egna önskemål utan krav på förkunskaper, men viss erfarenhet är att föredra.

Personlig träning i ca 3 timmar/ 2900kr

Anmälan görs till info@kaffemastaren.se