Kaffe- och tekvällar

Vi ordnar kaffe- och teprovningar för kompisgäng, par, kollegor – för alla som är intresserade helt enkelt. Kom till oss och lär er mer om kaffe eller te, prova olika sorter, hitta din favorit! En kul kväll med proffsig vägledning av en barista.

Kaffeprovning

Vill du lära dig mer om den ädla drycken och varför kaffe skiljer sig i smakerna? På  denna provning tar vi dig på en resa i de olika kaffeländernas och kaffesorternas värld.

  • * Föredrag om botaniken
  • * Hur man provsmakar kaffe
  • * Provning av olika ursprungskaffen

Provningen tar mellan 1,5-2h, 495kr/person (Valfri kaffe på 150gr med sig hem av våra egna sorter ingår)

Mellan 4-10 deltagare per tillfälle. Minst 4 deltagare krävs för att kaffeprovningen ska genomföras annars flyttas datumet fram. Är ni ett sällskap på minst 4 personer kan vi anpassa en provning helt efter era önskemål!

Fyll i nedanstående formulär!

Om du får förhinder är det viktigt att du avanmäler dig senast dagen innan genom att maila oss på info@kaffemastaren.se eller ringa 019 – 260 777. Den som uteblir utan att meddela detta, debiteras 150 kronor per person.

Vi har inga utsatta datum för kaffeprovningar under sommaren, men om ni är minst 4 deltagare kan vi anpassa tid och datum efter ert önskemål! Kontakta oss vid frågor eller funderingar

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. Välj kurstillfälle
 

cforms contact form by delicious:days

För teprovning, kontakta oss!