rocket

ROCKET

Vikt27,8 kg
MåttH: 375-425mm B: 335mm D: 425mm
SmakPump: Rotation Kökåre: 1,8 L Värmeväxlare: 0,6 L Vattentank/anslutning: 2,5 L / Ja Elektronik: PID Effekt element: 1200 watt Bryggrupp: E61 Nettovikt: 27,8 kg
Teknisk dataKokare: 1.8 liter, Värmeväxlare, Vattentank: 3 liter, E-61 Brygggrupp, professionell termostat, 1300 Watt, direkt vattenanslutning. * Sarg 30 mm. Avtagbar fot 20 mm.

Giotto Evoluzione R från Rocket Espresso är en espressomaskin konstruerad enligt samma principer som professionella men i ett mindre format. Bryggruppen E61 med en massa om 4 kg säkerställer perfekt temperaturstabilitet kopp efter kopp.

Värmeväxlarsystem i Giotto Evoluzione R ger tillgång till bryggning, ånga och hetvatten i korrekt temperatur simultant med ett elektriskt element. Temperaturen i den isolerade tryckkokaren är elektroniskt kontrollerad (PID) som kan justeras på en panel som är dold bakom spillbrickan. Bryggvattnet cirkulerar genom bryggruppen och värmeväxlaren i tryckkokaren, värmekällan för det är hetvattnet i tryckkokaren.

Vatten kan tas från den inbyggda färskvattentanken på 2,5 liter i Giotto Evoluzione R eller så kan den kopplas till direkt vattenanslutning. Bryggning och fyllning matas av en rotationspump som är den vanligast förekommande pumpen i professionella maskiner. Bryggtrycket kan regleras med en skruv på pumpen som är tillgänglig under maskinen.

Den största skillnaden från dennes föregångare, Giotto Evoluzione V2, är att Giotto Evoluzione R nu har elektronisk temperaturreglering. Nya fötter som är justerbara i höjd samt även en ny design på ångröret och hetvattenkranen är en annan skillnad. Utseendemässigt har sidopanelerna på nya Giotto fått en mer tredimensionell design i och med att sidorna nu är mer diamantformade snarare än den triangulära formen som den tidigare hade.

Evoluzione R finns i design Giotto och Mozzafiato. Modellerna är desamma inuti, den enda skillnaden är utseendet.

Medföljande Giotto Evoluzione R kommer en metallsarg, ett enkelhandtag, ett dubbelhandtag, en tamper, en rengöringsborste, en microfiberduk och rengöringspulver.

Beställ Rocket Evoluzione R Giotto Evoluzione R Pris: 18 495,00 .-
Priser inklusive moms (25 %)